Lokacija

Kontakt

Telefon

067 117 005

Telefon

069 017 005

Email

excellentcentarpg@gmail.com

Pratite nas

Facebook

/ExcellentCentarPodgorica

Lokacija

Kontakt

Telefon

067 117 005

Telefon

069 017 005

Email

excellentcentarpg@gmail.com

Pratite nas

Facebook

/ExcellentCentarPodgorica

Excellent centar

Naša škola  postoji od 2005. godine i svojom ODLIČNOM organizacijom i programom privukla je do sada veliki broj polaznika.

 

Od samog osnivanja pa do danas nastojimo da budemo INOVATIVNI i pratimo tehnološke trendove.

 

Nastava je ZABAVNA i prilagođena interesovanjima učenika. Volimo to što radimo, zato i radimo u opuštenoj atmosferi uz uzajamno poštovanje profesora i đaka!

 

Mi smo FOKUSIRANI NA REZULTATE i želimo da motivišemo đake da što vise unaprijede svoje jezičke vještine.  

KEY FACTS

Velik broj zadovoljnih polaznika 
Odlična komunikacija sa polaznicima / roditeljima
Preko 15 godina iskusta
Iskusni profesori koji se stalno usavršavaju
Kursevi po pažljivo odabranim programima
Moderne interkavtivne učionice
Licenca Ministarstva Prosvjete
Jezička putovanja za usavršavanje komunikacije 
2 lokacije

Novosti

UPIS ZA ŠKOLSKU 2023/24

UPIS ZA ŠKOLSKU 2023/24

Leave review
Back to school! Upis za školsku 2023/23 pocinje od 28.avgusta.
Read More
BRIGHTON 2020

BRIGHTON 2020

Leave review
Ovaj kurs je namijenjen mlađim polaznicima koji bi  željeli da uče engleski...
Read More

Šta kažu naši polaznici?

15 godina iskustva i hiljade zadovoljnih polaznika naša su najbolja preporuka...

 • Mogu da se pohvalim da sam desetogodisnji ucenik,kamper i dobar poznavalac engleskog jezika zahvaljujuci ,,Excellent" skoli engleskog jezika.


  Casovi ispunjeni zabavom,igrama a i ozbiljnom radu,s druge strane rezultati na najvisem nivou.U ucionici sjedimo ne samo kao djaci vec i kao njeni prijatelji,to je nasa posvecena ,,teacher Ana".Najzanimljiviji casovi i najbolje ocjene!

  Masa Ivanovic
  Podgorica
 • Pored dobro osmisljenih casova Excellent centar nam pruza priliku da se upoznamo sa engleskim jezikom kroz putovanja i na taj nacin nam upotpuni usavrsavanje engleskog jezika.


  Jedna od mojih najljepsih putovanja bili su na Kopaoniku i u Londonu. 


  Jedva cekam nova iskustva i nove destinacije!❤️❤️❤️❤️❤️

  Anika Mijuskovic
  15 godina
 • Imam 17 godina i ucenica sam podgoricke gimnazije. Neizbrisiv trag u mom neformalnom obrazovanju,nista manje od mog formalnog obrazovanja,ostavilo je pohadjanje skole stranih jezika Excelent,od moje 4. godine!


  Posvecenost Teacher Ane ?kompletnog tima Excelent-a ,ljetnji kampovi Kopaonik /Zaltibor,daju mi za pravo da vam svima preporucim da napravite praviiii izbor?

  Matea Ivanovic
  Podgorica
 • Kazu da se na cas engleskog ulazi umornog lica i iscekivanja zadnjeg minuta casa,ali ja ulazim sa najsirim osmijehom i najvecim zadovoljstvom.Dobicete i vi taj osjecaj jednim odlaskom na cas profesora u Excellentu. 


  Domaci zacinjeni kreativnoscu, a casovi kao najzabavnija igra.Razgovor sa Englezin je kao najprostiji zadatak,ali jedino ukoliko ste engleski savladali u ,,Excellent" skoli engleskog jezika!

  Lana Akovic
  Podgorica
 • Sa teacher Anom sam provela najljepsa ljeta na Malti, Kipru, u Londonu i Dablinu uceci engleski jezik. Druzenje je bilo super i upoznala sam mnogo vrsnjaka iz Italije, Spanije, Francuske, Njemacke i ostalih evropskih zemalja, sa kojima sam i dalje u kontaktu! Svima preporucujem ljetnje kampove koje organizuje Excellent centar!

  Vladana Vukotic
  Podgorica
 • Biti u okruženju sa drugim mladim ljudima, imalo je veliki uticaj na mene kako da naučim engleski jezik, ali isto da se upoznam sa tradicijama anglo-saksonsog sistema. Profesori na kursu su obilježavali značajne dogadjaje kao Halloween, Thanksgiving, Christmas itd. kako bi naučili jezik kroz običaje i tradicije, kroz zabavan i edukativan način. Od ranih godina, Excellent Centar me je naučio kako da formiram svoje misli na engleskom koje me je kasnije spremilo da studiram osnovne studije na New York University, i da idem dalje na doktorske studije na University of Pittsburgh. Mislim da je sve počelo od prvih koraka koje sam napravio u Excellent Centru.

  Vuk Vukovic
  Podgorica
 • Od svoje pete godine sam polaznik ove skole. Zahvalna sam jer me bas ona usmjerila i pomogla da budem ovo sto jesam danas. Excellent Centar je mjesto gdje cete pokupiti znanje i vjestine. Naucicete kako se najbolje druzi, putuje, dijeli i voli.

  Tacnije, pruzice vam mnoga uzivanja dok pohadjate kurs a ujedno se u hodu obrazovati i pripremati za velike fakultete.

  Od 16 godine ucim i srednju skolu i fakultet na engleskom, upravo zahvakjujuci skolici koja mi je pored znanja pomogla da vjerujem u sebe i da nema neostvarivih ciljeva. 

  Od mene tople preporuke svim roditeljima i djacima koji zele bazirati zivot na znanju i pravim vrijednostima.

  Sara Raznatovic
  Podgorica

Newsletter

Prijavite se da prvi dobijete aktuelne ponude i obavještenja na email...

Prijavi se